Digi Online este serviciul de televiziune online care poate fi accesat prin intermediul aplicației disponibilă pentru Android, iOS, Android Emui (Huawei) sau prin intermediul site-ului digionline.ro
Serviciul functionează doar pe teritoriul României și poate fi accesat din orice rețea de internet fix sau mobil.
Accesul la conținutul Digi Online este disponibil gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate).
Producțiile Film Now din secțiunea Play vor fi disponibile doar dacă extraopțiunea dedicată este activă.
Mai simplu decât crezi! Dacă ți-ai creat cont pe site-ul DIGI.ro, te poți loga în Digi Online cu aceeași adresă de mail și cu parola stabilită. Dacă nu ai creat încă un cont pe DIGI.ro, îți poți face unul aici și apoi vei folosi datele alese de tine pentru autentificarea în Digi Online. Dacă ai mai multe adrese de instalare sau îți dorești să alegi altă adresă de mail, este nevoie să accesezi contul DIGI.ro și în sectiunea Digi Online poți crea contul dorit, poți accesa direct de aici. Și să nu uităm de logarea cu Digimobil! Dacă ai SIM-ul în telefon, ai posibilitatea să te autentifici cu numărul de telefon și cu codul pe care îl primești instant. Acest lucru îl poți face și în cazul în care ai deja un cont Digi Online creat și dacă nu ai încă unul.
Conținutul Digi Online poate fi accesat prin două modalități:
•de pe site-ul digionline.ro în browser pe Windows sau MacOS;
•din aplicația mobilă pentru Android, Android EMUI (Huawei) și iOS.
Am uitat datele de logare. Cum le pot recupera? Primul pas e să accesezi contul tău DIGI. În secțiunea „Serviciile mele” vei găsi opțiunea Digi Online de unde poți afla adresa de mail asociată contului și poți schimba parola. Sau, poti să dai click direct aici, am pregătit noi o scurtătura pentru tine.
Streaming-ul funcționează pe 5 dispozitive/browsere.
Te poți bucura de conținutul Digi Online indiferent de furnizorul tău de internet. Date mobile sau WIFI, tu alegi.
Este posibil să apară situația în care accesul nu funcționează; de obicei această situație apare atunci când furnizorul de servicii alocă pentru clienți IP-uri care sunt cunoscute ca aparținând unei alte țări.