?>

În decembrie, aplicația Digi Online sărbătorește cu cele mai frumoase producții. Ce vezi pe Film Now 

29.11.2019, 11:37
shutterstock_530506156

Urmează cea mai frumoasă perioadă din an și deja suntem cu toții cu gândul la vacanță, sărbători, cadouri și familie. Și care este rețeta cea mai bună pentru o seară petrecută cu cei dragi? Maratonul de Filme! În luna decembrie aplicația Digi Online și Film Now vă răsfață cu super-producții de acțiune, comedii, filme de dragoste și SF-uri.

Filmele și serialele tale preferate se văd și pe telefon sau pe tabletă. Descarcă aplicația Digi Online, creează-ți cont și primești acces la serviciul de streaming. Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Iată mai jos lista cu recomandările Digi Online:

G.I. JOE: ASCENSIUNEA COBREI - Duminică, 01 Decembrie, la 20:00

Cu: Adewale Akinnouye-Agbaje, Byung-Hun Lee, Channing Tatum, Brendan Fraser, Joseph Gordon-Levitt, Rachel Nichols, Sienna Miller, Dennis Quaid

De Ziua Națională, pe Film Now ai un film cu superacțiune și supereroi militari. Doi soldaţi însărcinaţi să transporte niște focoase extrem de importante sunt atacaţi şi se salvează în ultima clipă cu ajutorul unei trupe secrete de luptători de elită denumiţi G.I. Joe. Liderul lor e pe urmele unei organizaţii malefice numite Cobra, care numără printre membri câţiva dintre cei cu care G.I. Joe ar trebui să colaboreze. Cei doi soldaţi se antrenează să se alăture trupelor de elită, dar antrenamentul devine acţiune atunci când ei trebuie să împiedice lansarea focoaselor furate.

Vezi trailer-ul aici

HUGO - Vineri, 06 decembrie, la 20:00

Cu: Chloë Grace Moretz, Asa Butterfield, Ben Kingsley, Jude Law

În seara de Moș Nicolae, Film Now aduce un film încărcat de mister, în regia lui Martin Scorsese. Pentru toti cei cu imaginatie - mici si mari, deopotriva. În anii ’30, Hugo, un puști orfan trăieşte ascuns în gara din Paris, unde învaţă să repare ceasuri de la unchiul său. Singurul lucru rămas de la tatăl său e o maşinărie care nu poate porni fără o cheie specială. Convins că înăuntrul maşinăriei va descoperi secrete extraordinare, Hugo porneşte într-o aventură ce îl va aduce aproape de un negustor din gară şi de fiica acestuia. Negustorul are şi el câteva secrete ascunse adânc în trecut, secrete care l-ar putea ajuta pe băiat să îşi împlinească visul. 

Vezi trailer-ul aici

TRANSFORMERS - RĂZBOIUL LOR ÎN LUMEA NOASTRĂ - Sâmbătă, 07 decembrie, la 21:40

Cu: Jon Voight, Megan Fox, Shia LaBeouf, Bernie Mac

Cu sute de ani în urmă, pe planeta Cybertron a avut loc un război crunt între armata de autoboti a lui Optimus Prime și cea de decepticoni a lui Megatron. Miza era un talisman care conferă puteri nelimitate posesorului. Când autoboții părăsesc planeta cu acest talisman, Megatron pornește în căutarea lor, iar războiul dintre cele două forțe se mută pe Pământ, unde - mulți ani mai târziu - intamplarea face ca un tanar obisnuit sa devina cheia acestei lupte.

G.I. JOE: REPRESALII - Duminică, 08 decembrie, la 20:00 

Cu: Channing Tatum, Dwayne Johnson, Bruce Willis, Elodie Yung, Adrianne Palicki

In această urmare a blockbuster-ului G.I. JOE: THE RISE OF COBRA, îi vedem la un loc pe Dwayne Johnson, Bruce Willis și Channing Tatum. Soldații echipei de elită trebuie să facaă față atacurilor dușmanului lor de moarte, Cobra. Dar amenințări vin și din interiorul guvernului, iar acestea le pun în pericol viața. 

Vezi trailer-ul aici

HELLBOY - Vineri, 13 decembrie, la 22:00

Cu: David Harbour, Ian McShane, Milla Jovovich

Vrăjitoare medievale fără scrupule folosesc farmece vechi de mii de ani pentru a distruge întreaga omenire. Ca să le oprească, Hellboy merge în Marea Britanie, unde trebuie să o înfrangă pe Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea sângeroasă, ce riscă să provoace chiar și sfârșitul lumii.

Vezi trailer-ul aici

OPERATIUNEA "CAZINOUL" - Sâmbătă, 14 decembrie, la 20:00

Regia: Andrew Jay Cohen

Cu: Allison Tolman, Nick Kroll, Will Ferrell,  Amy Poehler

Will Ferrell şi Amy Poehler joacă rolurile unui cuplu ce se află în fericita situație de a-și vedea copilul acceptat la facultatea mult-ravnita. Din nefericire, însă, școlarizarea nu va mai fi susținută din bani publici, așa cum își făcuseră calculele. În lipsa acestei burse, Scott şi Kate Johansen încearca disperați să facă rost de bani. Cum? Deschid acasă un cazino ilegal.

Vezi trailer-ul aici

GEOSTORM - PERICOL GLOBAL - Duminică, 15 decembrie, la 20:00

Cu: Andy Garcia, Ed Harris, Gerard Butler, Robert Sheehan,  Abbie Cornish, Jim Sturgess

După o serie de dezastre naturale ce amenință omenirea, conducătorii lumii colaborează pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabilizeze climatul. Dar când sistemul începe să dea erori, specialiştii duc o luptă contra-cronometru pentru a descoperi problema și a încerca să o remedieze. 

Vezi trailer-ul aici

DJANGO DEZLANTUIT - Vineri, 20 decembrie, la 21:55

Cu: Christoph Waltz, James Remar, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson

King Schultz - fost dentist, în prezent vânător de comori - îl răscumpără pe Django din sclavie şi îl antrenează să devină ţintaş şi luptător în slujba lui. Doar că Django are şi el un plan: încet-încet, îl poartă pe Schultz către plantaţia lui Calvin Candie, unde soţia lui Django e prizoniera unui stăpân nemilos. Drumul până acolo e însângerat – dar nu se compară cu cruzimea care îi aşteaptă pe plantaţie. Un film de Quentin Tarantino, avandu-i in distributie pe Jamie Foxx, Christoph Waltz, James Remar, Leonardo DiCaprio si Samuel L. Jackson si Kerry Washington.

Vezi trailer-ul aici

TRANSFORMERS 3 - Sâmbătă, 21 decembrie, la 21:45

Cu: Frances McDormand, John Malkovich, John Turturro, Kevin Dunn, Patrick Dempsey, Rosie Huntington-Whiteley, Shia LaBeouf

Optimus Prime crede ca reînvierea vechiului transformer Sentinel Prime, cândva lider al Autobotilor, poate înclina balanța în favoarea Binelui. Totuși, această decizie are consecințe devastatoare. Începe cel de-al treilea atac al decepticonilor! Vor reuși Optimus Prime și echipa lui de autoboți sa ii facă față?

Vezi trailer-ul aici

ANNA - Duminică, 22 decembrie, la 20:00

Cu:  Sasha Luss, Cillian Murphy, Helen Mirren, Luke Evans

În Moscova anilor '80, Anna este o victima a societății patriarhale. Când i se oferă ocazia să lucreze pentru KGB, vede o șansă de eliberare. Accepta șefia dură a Olgăi (Helen Mirren) și devine arma mortala a guvernului, dar descoperă că a schimbat "stăpânul" cu unul și mai neîndurator. Există vreo șansă de salvare?

Vezi trailer-ul aici

PETER IEPURASUL - Vineri, 27 decembrie, la 20:00

Cu:  James Corden, Domhnall Gleeson, Fayssal Bazzi

În gradina fermierului McGregor, Iepurașul Peter, surorile sale și prietenii duc o viață lipsită de griji. Dar când proprietarul casei se schimbă, trebuie să își schimbe și ei obiceiurile. Lupta pentru stăpânirea habitatului trece la nivelul urmator!

Vezi trailer-ul aici

TRANFORMERS: EXTERMINAREA - Sâmbătă, 28 decembrie, la 21:30

Cu:  Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Nicola Peltz, Jack Reynor

Pe Pământ, omenirea încearcă să se refacă după ultima confruntare a titanilor de pe Cybertron. Autoboții și Decepticonii au dispărut. Însă - când un Transformer e descoperit din întâmplare și repus în funcțiune - un grup influent forțează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat, punând lumea - din nou - în pericol. Terra devine centrul de interes al unei străvechi și puternice amenințări. 

Vezi trailer-ul aici

COD ROSU DE JAF - Duminică, 29 decembrie, la 20:00

Cu: Maggie Grace, Ryan Kwanten, Toby Kebbell

Will - un meteorolog angajat de guvern, al cărui tată a fost ucis de un uragan - este pe urmele celei mai puternice furtuni din istoria Statelor Unite, uraganului Tammy. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii mai au o misiune: trebuie să distruga 600 de milioane de dolari în bancnote vechi, înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani.

Vezi trailer-ul aici

 

AJUN ȘI CRĂCIUN:

CHRISTOPHER ROBIN SI WINNIE DE PLUS - Marți, 24 decembrie, la 20:00

Cu: Bronte Carmichael, Ewan McGregor, Hayley Atwell

Cristopher Robin s-a facut mare. Astăzi este tata și are probleme de adult. Dar exact atunci când are mai mare nevoie, îsi reîntâlneşte prietenul din copilărie. Winnie the Pooh îl va ajuta să rezolve o situațiile complicate și să redescopere micile-mari plăceri ale vieţii.

Vezi trailer-ul aici

PULBERE DE STELE - Miercuri, 25 decembrie, la 20:00

Cu: Charlie Cox, Claire Danes, Jason Flemyng, Michelle Pfeiffer, Peter O'Toole, Ricky Gervais, Robert De Niro, Rupert Everett, Sienna Miller

Pe Film Now, seara de Crăciun iți aduce o poveste romantică dintr-o altă lume. Într-un zid de la marginea unui sat se află pragul dintre realitate și lumea basmelor. În secolul al XIX-lea, un tânăr se aventurează printr-o spărtură din zid în căutarea unei stele căzătoare. De cealaltă parte, în locul în care a căzut steaua a aparut frumoasa Yvaine, a cărei inimă e râvnită de trei vrăjitoare în căutarea unei poțiuni magice. "Pulbere de stele", dupa romanul lui Neil Gaiman, îi are in distributie le Claire Danes, Charlie Cox, Sienna Miller si Robert de Niro, iar povestitor este Ian McKellen.

Vezi trailer-ul aici

SOLO: O POVESTE STAR WARS - Miercuri, 25 decembrie, la 22:00

Cu: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Woody Harrelson

Cum poate un tânăr să descopere aventura? Alăturându-se unor contrabandiști galactici, făcând echipă cu un ciudat wookie numit Chewbacca și găsind nava perfectă pentru viitoare misiuni periculoase. Vă sună cunoscut? E povestea de început a celui mai iubit mercenar din galaxie: Han Solo.

Vezi trailer-ul aici

ANIMALE FANTASTICE SI UNDE LE POTI GASI - Joi, 26 decembrie, la 21:35

Cu: Colin Farell, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Samantha Morton,  Alison Sudol, Katherine Waterston

Ecranizarea romanului cu care autoarea J.K. Rowling se întoarce în universul Harry Potter. Eroul este acum Newt Scamander, autorul cărții din care studia Harry la Hogwarts. Filmul prezintă aventurile magizoologului Newt, căruia îi ies în cale cele mai fantastice - si, uneori, cele mai periculoase creaturi.

Vezi trailer-ul aici

 

REVELION:

CAINELE, ADEVARATUL MEU PRIETEN 2 - Marți, 31 decembrie, la 20:00

Cu: Betty Gilpin, Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger

În această continuare a succesului internațional "A Dog's Purpose", câinele Bailey duce o viață liniștită la ferma lui Ethan și Hannah, alături de nepoata acestora - CJ. Dar CJ trebuie să plece și - cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă - câinele îi promite stăpânului său că o va găsi și proteja pe fata cu orice pret.

Vezi trailer-ul aici

MISIUNE IMPOSIBILĂ: NAȚIUNEA SECRETĂ - Marți, 31 decembrie, la 21:50

Cu: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner, Alec Baldwin

IMF a fost desfiinţat după ce un raport a blamat instituţia pentru pagube colaterale uriaşe şi nejustificate. Ethan Hunt e pe drumuri, dar asta nu îl împiedică să îşi continue lupta împotriva unei organizaţii secrete, cunoscute ca "Sindicatul", un vechi duşman al IMF. Alături de câţiva foşti colegi, Ethan Hunt trebuie sa stea departe de CIA, dar aproape de miezul acţiunii pentru a salva lumea de la o conspiraţie fatală pe care nimeni nu a intuit-o.

Vezi trailer-ul aici

MAMMA MIA: O LUĂM DE LA CAPĂT! - Marți, 31 decembrie, la 00:00 

Cu: Lily James,  Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Cher

Înapoi în Grecia, în magica insulă Kalokairi, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA! Mamma Mia! O luăm de la capăt spune povestea de viață a Donnei, dezvăluind cum relații formate în trecut rezonează în prezent. În noua comedie muzicală îi revedem pe Meryl Streep, Julie Walters, Christine Baranski, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Cher si Colin Firth, în timp ce Lily James o interpretează pe Donna din tinerețe.   

Vezi trailer-ul aici

Aboneaza-te la newsletterul nostru
Poti urmari Digi Online si pe:

Află mai multe

Descarcă aplicația Digi Online și poți urmări pe telefon sau tabletă peste 90 de canale TV!
Descarcă aplicația Digi Online și poți urmări pe telefon sau tabletă peste 90 de canale TV!
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digi-online.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate